Op pad naar CAI3*H1 Dillenburg

  • event 10-06-2015
  • schedule 12:00
  • timer 1 minuut

Woensdag ochtend vertrokken met een heel nieuw team naar Dillenburg. Rudolf en ik hebben als extra groom Lotte Oldenhuis mee. Natuurlijk gaan we samen met Tonnie die ook start en Tonnie wordt vergezeld door Harma van der Leij en Liesbeth van der Berg.
Daarnaast gaat onze trouwste fan mee: Meike Klok, mijn moeder.
Dat het een gezellige week gaat worden blijkt al snel, want binnen 3 minuten is het al een gezellige boel. Daarnaast zijn we allemaal even bloedje fanatiek, dus dat belooft wat. Deze Internationale wedstrijd is de enige wedstrijd ter wereld met alleen enkelspannen. Daardoor heb je hele grote rubrieken voor zowel de pony’s als de paarden.
Diesel is zeer goed te pruimen en aangekomen in Dillenburg zien we dat er echt perfecte boxen zijn. Ruim, licht en MET een eigen luik naar buiten. Mooier kan niet!
De stoeterij ligt echt middenin het stadscentrum, onvoorstelbaar. Zelf staan we met de vrachtwagen en caravan in een piepklein stadsparkje, heel gezellie.
Vlot hadden we onze boel op plek zodat we naar de hindernissen konden. Deze liggen namelijk nou niet direct in de buurt. Je moet eerst heel stijl omhoog de bergen in naar het marathonterrein. Zo bijzonder! Omdat een aantal hindernissen heel schuin liggen verkennen we echt uren zodat we ze kunnen dromen. Wij als Noord Nederlanders kunnen nooit trainen op hele schuin liggende hindernissen, dus het blijft lastig te rijden EN groomen.

Bekijk foto's

Website laten maken door Dotsimpel