Farell in Ermelo

  • event 28-02-2015
  • schedule 12:00
  • timer 1 minuut

Jonge paarden opleiden is en blijft een geweldig avontuur. Niet alleen leer je ze correct voor de wagen te lopen, maar ook moet je ervoor zorgen dat het tussen de oren goed zit. Langzamerhand leer je ze daarom onder andere omstandigheden te werken dan thuis in de bak. Immers ook met spanning moeten ze rustig hun werk willen doen.
Farell hebben we afgelopen weekend daarom mee genomen en gereden in Ermelo . Daar was het een drukte van belang door de Nederlandse kampioenschappen dressuur onder het zadel.
We hebben aan Diesel een super fijn paard wat niet gauw van slag is door omstandigheden en Farell lijkt de zelfde kant op te gaan! Alleen achter blijven op de vrachtwagen terwijl Diesel weg ging om te trainen; geen probleem! Daarna zelf ingespannen worden tussen alle paarden en vrachtwagens ook geen probleem. En het rijden in de grote baan, alleen maar leuk. Oortjes erop en sjouwen maar.
Op de terugweg zat ik dan ook met een grote smile in de vrachtwagen! Heerlijk toch om met twee dieren op pad te zijn die allebei voor je aan de slag willen. (een happy Rudolf)

Bekijk foto's

Website laten maken door Dotsimpel