Donderdag dressuur Chalis CAI3*

  • event 02-07-2015
  • schedule 12:00
  • timer 1 minuut

De volgorde van de dressuur wordt normaal bepaald door (computer) loting. Hier in Frankrijk gaat het wat anders! Onderop flessen wijn zetten ze de startnummers en iedere rijder pakt dan een fles waarmee je dus gelijk je eigen startnummer hebt geloot. heel eerlijk op die manier! En bovendien errrrrug lekker, want je mag de fles wijn houden.....
Rudolf pakte nummer 10, een mooi plekje. Diesel blijft een bijzonder portret, je zou denken dat hij door de hitte het allemaal wel wat rustiger aan doet, maar verre van dat. Hij kwam de ring in en begon vol enthousiasme te sjouwen en hield niet op totdat hij de ringweer uit was! Rudolf moest vooral "niets "doen en Diesel alleen goed ondersteunen, want bij ieder klikje kwam hij in het front en ging zitten. gaaf om te zien, lastig om te trainen, want thuis is mijnheer " ietsje " anders. Daar is hij de rust zelve. Maar op een wedstrijd is hij er voor je en werkt zich uit de naad. Voor ons een super maatje!
Resultaat; 52.85 punten en een 3e plaats, waarmee we het beste Nederlandse resultaat hebben neergezet. Over het algemeen waren de punten van iedereen wat laag in de hele rubriek, maar met de plaatsing zijn we natuurlijk blij. Op naar zaterdag, de marathon!

Bekijk foto's

Website laten maken door Dotsimpel